Atelier de actorie cu Vito Weis & Uroš Kaurin la TESZT – Fii propriul tău erou!


Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT organizează în perioada 22-25 mai un atelier gratuit pentru tineri actori și studenți la actorie, coordonat de actorii Vito Weis și Uroš Kaurin. Cei doi  actori din Maribor au câștigat deja cel mai important premiu pentru tineri actori în Slovenia – Premiul Borštnik, iar activitatea lor include colaborări cu regizori celebri precum: Bojan Jablanovec, Oliver Frljić sau Jernej Lorenci.

Selectia ediției 2019 a Festivalului TESZT


Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara va organiza în 19-26 mai 2019 o nouă ediție a Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT, evenimentul care coagulează cele mai bune spectacole din regiune, dar și din restul Europei. Mai mult de jumătate din spectacolele din acest an au fost alese în urma apelului deschis lansat de festival pentru înscrierea producțiilor noi din Europa de Est și Balcani.Nimeni așa franc și hotărât în freză


Eu nu am mai simțit o asemenea conectare între oameni pe scenă și, dacă e să duc gândul mai departe, nici în viață nu am des parte de așa ceva.  Spectacolul a fost wow. Mi-a luat o săptămână să mă adun și să pot scrie despre el și încă nu sunt convinsă că sunt pregătită.

CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro
E-mail: info@teszt.ro