Spectacole 

Harry Giles (UK)

Datoriile noastre

Regie și jucat de Harry Giles
performance pentru un spectator


Ești prins într-un labirint de somații și nu poți evada? Te chinuie obligațiile față de prieteni, familie și televiziune? Tremuri, cocoșat de datorii? Datoriile noastre este serviciul de consultare de înaltă necalificare PENTRU TINE. Te conducem prin datoriile tale – nu doar cele financiare, ci și cele emoționale, sociale, ecologice și de alt tip. În numai 20 de minute îți promitem că te facem mai ușor și mai fericit – sau măcar îți dăm un spreadsheet colorat. Învinge-l pe monstrul datoriilor! Arde-ți extrasul de cont de la creditul de studii! Ignoră-ți prietenii! Într-o economie pusă în mișcare de imense datorii financiare, Datoriile noastre prezintă o perspectivă tragicomică asupra a ceea ce înțelegem prin datorii, asupra modului în care ne străduim să le facem față.

 

Data premierei: 20 iunie 2013

Durata: 20 minute

Cunoașterea limbii engleze la nivel de bază este necesară pentru a participa la spectacol. La cerere, asigurăm traducere simultană în limba română sau maghiară.
 

Dragi spectatori, vă informăm că la acest performance poate participa o singură persoană la fiecare reprezentație. Din cauza formatului, vă invităm să veniți cu 10 minute înainte de ora de începere anunțată. După achiziționarea biletului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la ticket@tm-t.ro, adresă la care vă putem oferi informații suplimentare și vă putem anunța în legătură cu eventualele întârzieri.


CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com