Spectacole 

SILK Fluegge, Linz (AT)

I will dance you till the end of…

Regie: Silke Grabinger
performance pentru un spectator

Management de producție: Olga Swietlicka


Cu:

Elias Buttinger Choi

Weng Teng Choi

Dudás Gergely

Adelina NițaCum e să stai față în față cu tine, să te redescoperi ca posibilă variantă a sinelui? Cum e să-ți pui la îndoială sinele cu privire la ce ar putea sau ar fi putut să fie? În acest spectacol intim, interpretul își însușește identitatea spectatorului și o folosește. Fapt care poate provoca iritare, uimire, dar și o reflecție profundă asupra intimității și a importanței pe care o are înfățișarea noastră pentru identitate.

 

Spectatorul are ocazia să se vadă în diferite genuri și corpuri, să se privească într-o nouă relație cu el însuși și să-i pună întrebări celuilalt sine. Tensiunea rezultă atât din inversarea parțială a relației interpret-spectator, cât și din situația de oglindă în care imaginea reflectată este întotdeauna puțin deformată. Oare nu tindem să ne vedem în celălalt? Și oare această proiecție nu ne permite o anumită empatie?

 

Data premierei: 21 noiembrie 2014

Durata: 20 minute
Spectacol non-verbal

Dragi spectatori, vă informăm că la acest performance poate participa o singură persoană la fiecare reprezentație. Din cauza formatului, vă invităm să veniți cu 10 minute înainte de ora de începere anunțată. După achiziționarea biletului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la ticket@tm-t.ro, adresă la care vă putem oferi informații suplimentare și vă putem anunța în legătură cu eventualele întârzieri.

 


CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com