Spectacole 

Sarah Vanhee / CAMPO, Gent (BE)

Uitare

Concept și interpretare: Sarah Vanhee
Voce: Alma Söderberg și Hendrik Willekens

Privire din afară: Mette Edvardsen și Berno Odo Polzer

Coach de voce: Jakob Ampe

Asistent de producție: Linda Sepp

Co-producător: HAU (Berlin); Göteborgs Dans & Teater Festival (Göteborg), Noorderzon (Groningen) & Kunstenfestivaldesarts (Brussels) ca parte din NXTSTP, cu sprijinul Programului pentru Cultură al Uniunii Europene

Producător executiv: CAMPO

Cu sprijinul Autorităților Flamande

Mulțumiri: Manyone, Kunstenwerkplaats Pianofabriek & KaaitheaterTimp de un an întreg, Sarah Vanhee și-a adunat toate gunoaiele reale și virtuale și le-a adus laolaltă, într-un spectacol.

 

Imaginează-ți un loc în care te găsești reconectat cu toate lucrurile la care ai renunțat, pe care le-ai șters sau pe care le-ai aruncat. Obiecte, gânduri, relații din care ai ieșit și pe care le-ai uitat, iar acum, toate acestea se află aici. Sunt ale tale și ții la ele. Revii asupra lor, le reevaluezi, le reinvestești. Toate lucrurile au o valoare. Când nu mai e al tău gunoiul tău? Imaginează-ți o lume răsturnată cu susul în jos, ca în filmul lui Buñuel, Fantoma libertății, în care gazdele și oaspeții se cacă împreună în jurul mesei și mănâncă singuri la toaletă.

 

Uitare e un spectacol cu tot ceea ce ar fi aruncat Sarah Vanhee într-un an în care a muncit și a trăit. O sărbătoare lentă a lucrurilor readuse la vedere.

 

Premiera: 12 noiembrie 2015

Durata: 140 minute

În engleză, cu supratitrare în română și maghiară


CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com