Spectacole 

Maria Lucia Cruz Correia (PT, BE)

Visuri comune

Regie și interpretare: Maria Lucia Cruz Correia
performance pentru un spectator

Co-producător: Vooruit / bunker cu susținerea imagine 2020Visuri comune e o sculptură plutitoare, un loc de reflecție asupra schimbărilor climatice, pentru a devoala întrebări despre „Acasă”. O experiență de supraviețuire în timp ce pedalăm împreună și visăm la un scenariu al vieții viitoare. Un moment intim, prin care se dezvăluie realitățile refugiaților climatici, ale încălzirii globale, ale dispariției și ale deplasării. Ce înseamnă să supraviețuiești într-o comunitate plutitoare? Să fii înconjurat de apă e mediul ideal pentru a plonja într-o discuție, dar cadrul este, de fapt, o alegorie pentru viitorul omului. Suntem oare mereu niște insule singuratice duse de curent? Un voiaj care constă dintr-o experiență unu la unu și rolurile schimbătoare din timpul acesteia.

 

Data premierei: 25 iunie 2016

Durata: 20 minute

Cunoașterea limbii engleze la nivel de bază este necesară pentru a participa la spectacol. Din cauza formatului special, nu putem asigura traducere.
 

Dragi spectatori, vă informăm că la acest performance poate participa o singură persoană la fiecare reprezentație. Din cauza formatului, vă invităm să veniți cu 10 minute înainte de ora de începere anunțată. După achiziționarea biletului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la ticket@tm-t.ro, adresă la care vă putem oferi informații suplimentare și vă putem anunța în legătură cu eventualele întârzieri.

CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com