Blog 

Nyílások

Szabó Hanga

A Rabenthal szakmai beszélgetésen Puskás Panni frappánsan összefoglalta, hogy mi is mehet végbe egy nem Afrim-előadásain nevelkedett nézőben. Az előadásban a szerelmi problematikán túl (hiszen egy szerelmi háromszögről beszélünk) megjelenik a halál és Isten kapcsolata is.

Nahát, kik vannak itt! – napló, 2. nap

Gyemese

 

A fesztivál passzok színei mutatják (attól függően, hogy sárga, zöld vagy kék rajta az írás), hogy Jó napot-tal, Bună ziua-val, vagy Hello-val köszönj az épp előtted álló személynek. Hiszen itt sokan vagyunk sok helyről, itt a nyelv nem számíthat akadálynak.

Rabenthal szerelme halála társadalma

TESZT-fecnik

Kelemen Roland

 

miről szól ez az előadás? - vetődik fel az első pár percben

szerelem

halál

társadalom

Érzetek viszonylagosságában

Az Anima címet viselő színház-installáció elnevezéséhez hűen egy időben reflektál az animációra, az állatiasságra és a mindettől való elrugaszkodásra. Az egyidejűség az egész előadást meghatározza és végigkíséri. A hang, a fény, a tér és a mindezek általi képzettársítások együttesében egyaránt működik a párhuzamosság és a végtelenített idő érzete.

Holnap, ígérem, lesz buli is! – napló, 1. nap

Balázs Etelka

 

“Nemzetközileg, ha az utcán intek egy taxinak, az megáll”–csípek el egy beszélgetést. “Temesváron pedig, ha áll öt lány, bazi nagy csomagokkal az út mellett, és az egyikük int egy taxisnak, az visszaint: mit gondolt, hogy ismerem?”– fejezi be rövid útikalauzunkat Emese, az egyik csapattagunk, merthogy három Emesénk is van. Tulajdonképpen lelkünk mélyén már mind Emesék vagyunk.MŰSORVÁLTOZÁS


Kedves Nézőink!
 

A május 21-én, délután 5 órára meghirdetett Qendra Multimedia koszovói társulat előadása, előre nem látott bürokratikus okok miatt - melyek következtében a fellépő művészek nem kapták meg a Romániába belépést biztosító vízumot – elmarad. 

TÁMOGATÓK

MÉDIAPARTNEREK

SZERVEZŐ300077 Temesvár, Románia
Alba Iulia utca 2. szám
Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro
E-mail: info@teszt.ro