SILK Fluegge, Linz (AT)

I will dance you till the end of…

Rendezte: Silke Grabinger
performansz egy nézőnek

Produkciós menedzser: Olga Swietlicka

Előadják:

Elias Buttinger Choi

Weng Teng Choi

Dudás Gergely

Adelina NițaMilyen érzés megállni önmagaddal szemben, és önmagadat az én egy másik lehetséges változataként felismerni? Milyen érzés megkérdőjelezni önmagadat, vagyis azt az ént, aki lehetnél vagy lehettél volna? Ebben az intim előadásban az előadó eltulajdonítja a néző identitását és felhasználja azt. Ez irritációt vagy csodálatot eredményezhet, de arra is ösztönözhet, hogy mélyen elgondolkodjunk arcunk identitásképző szerepéről.

 

A nézőnek lehetősége nyílik önmagát különféle nemekben és testekben viszontlátni, de arra is, hogy önmagát sajátmagához képest új perspektívában pillantsa meg, és hogy önmaga számára kérdéseket tegyen fel. A feszültség forrása az előadó és néző szerepének részleges felcserélődése, illetve az, hogy ebben a reflexióban a tükörkép mindig kissé torz marad. Vajon felismerjük önmagunkat a másikban? És ha igen, ez a projekció vajon lehetőséget ad az empátiára?

 

A bemutató időpontja: 2014. november 11.

Időtartam: 20 perc
Szöveg nélküli előadás


Felhívjuk a nézők figyelmét, hogy a performanszon egyszerre csak egy személy vehet részt. Az előadás jellegére való tekintettel, javasoljuk, hogy érkezzen a kezdési időponthoz képest tíz perccel korábban a helyszínre. Kérjük, hogy a jegy megvásárlása után írjon kollégáinknak a ticket@tm-t.ro címre, akik bővebb tájékoztatással szolgálnak, illetve itt értesítik, amennyiben késésre lehet számítani.


TÁMOGATÓK

MÉDIAPARTNEREK

SZERVEZŐ300077 Temesvár, Románia
Alba Iulia utca 2. szám
Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com