Sarah Vanhee / CAMPO, Gent (BE)

Feledés

Koncepció és előadja: Sarah Vanhee
Hang: Alma Söderberg és Hendrik Willekens

Külső szem: Mette Edvardsen és Berno Odo Polzer

Hangképző: Jakob Ampe

Produkciós asszisztens: Linda Sepp

Koprodukciós partnerek: HAU (Berlin); Göteborgs Tánc és Színházi Fesztivál (Göteborg), Noorderzon (Groningen) & Kunstenfestivaldesarts (Brüsszel) a NXTSTP részeként, az Európai Unió Kulturális Programja támogatásával

Főproducer: CAMPO, a Flamand Hatóságok támogatásával

Köszönet: Manyone, Kunstenwerkplaats Pianofabriek és KaaitheaterSarah Vanhee egy évnyi valós és virtuális szemetet halmozott fel, hogy egyetlen előadásba gyűjtse őket.

 

Képzelj el egy helyet, ahol ismét találkozhatsz mindazzal, amiről már lemondtál, amit kitöröltél vagy eldobtál. Most ismét itt vannak a tárgyak, a gondolatok, azok a kapcsolatok, amelyeket már felbontottál és amelyekről már elfeledkeztél. A tieid, te gondoskodsz róluk. Újragondolod, újraértékeled őket, újra gondolkodsz bennük. Mindennek értéke van. Vajon a szemeted mikortól kezdve nem a tiéd? Képzelj el egy kifordított világot, hasonlót, mint Buñuel filmjében, A szabadság fantomjában, ahol a házigazdák és a vendégek együtt szarnak az asztal körül, és egyedül esznek a vécén.

 

A Feledés előadás mindazokról a dolgokról, amelyeket Sarah Vanhee kidobott volna egy év élet és munka során. Lassú ünnep az újra felfedezett dolgokról.

 

A bemutató időpontja: 2015. november 12.

Időtartam: 140 perc

Angol nyelvű előadás magyar és román felirattal


TÁMOGATÓK

MÉDIAPARTNEREK

SZERVEZŐ300077 Temesvár, Románia
Alba Iulia utca 2. szám
Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com